Συνολικές προβολές σελίδας

18.6.14

Μία ακόμα διάκριση για το Πυθαγόρειο!

Το  χωριό μας γίνεται άλλη μια φορά γνωστό μέσα από την παρουσίαση της δουλειάς του Νηπιαγωγείου Πυθαγορείου (Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο) στο  Top Blogs! Είναι σημαντικό να ακούγονται και οι διακρίσεις του χωριού μας και των κατοίκων του. Τα θερμά μας συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια και για την επιτυχία της διαδικτυακής εκπαιδευτικής κοινότητας: "Νηπιαγωγική τρέλα". Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!


Η φετινή σχολική χρονιά κλείνει ευχάριστα με την παρουσίαση του ιστολογίου  μας στο Top Blogs, κι ακόμα πιο ευχάριστα γιατί γίνεται αναφορά και στην κοινότητά μας, τη Νηπιαγωγική Τρέλα που ανθίζει καθημερινά με τη συμμετοχή σας.


Με αφορμή λοιπόν αυτή την ανάρτηση θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά όλους, για την τιμή που μου κάνετε και παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μου στο Πυθαγόρειο. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για τη ζεστή και δημιουργική συμμετοχή σας στην κοινότητα Νηπιαγωγική Τρέλα, που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Ευχαριστώ για τις αναρτήσεις, τις επισημάνσεις, τα σχόλια αλλά και μόνο το γεγονός ότι γίνατε μέλη!
Η κοινότητά μας παραμένει ανοικτή για τη συμμετοχή σας, περιμένουμε κι άλλα μέλη, κι άλλες αναρτήσεις, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι!"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου